Jaluzele verticale verzi la oferta

Esti in cautare de Jaluzele verticale verzi? Cumpara acum la preturi promotionale Jaluzele verticale verzi dorite de tine. Ai livrare rapida la tine acasa.

Produse din categoria Jaluzele verticale verzi

Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
detalii
detalii

Jaluzele aluminiu sunt populare si datorita aspectului lor modern. Jaluzelele vopsite sunt rezistente la umezeala si sunt potrivite pentru medii umede.

Din punct de vedere al varietatii produselor, jaluzelele verticale sunt oferite intr-o gama diversa de modele (de la cele simple/ clasice, pana la cele ondulate), o paleta larga de culori, ce permit adaptarea acestora in orice tip de interior, indiferent ca vorbim de locuinta sau de un spatiu de birou. Totodata, puteti alege si dimensiunea grosimii lamelelor, in functie de intensitatea luminii care bate in incapere sau in functie de atmosfera intima pe care o preferati.

intretinerea jaluzelelor
Intretinerea jaluzelelor verticale este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru. Demontarea lor de pe garnisa este foarte usoara. Este important sa fie uscate in pozitie intinsa, altfel vor ramane cutate (dupa scurgerea apei pot fi montate inapoi pe garnisa). Nu trebuie frecate prea mult.
Jaluzele verticale verzi de calitate de la magazine in care poti avea incredere. Compara diverse promotii la Jaluzele verticale verzi ca sa obtii exact ceea ce cauti. Ne bucuram ca gama noastra larga de produse cuprinde si Jaluzele verticale verzi de la diversi furnizori

Articole recomandate de pe blog